Facebook!

2015-08-17 | 12:34:00 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nu finns vi även som en sida på Facebook ifall ni är intresserade av att hålla koll på oss där. Vill ni följa oss där så hittar ni oss HÄR
 Valparna växer så det knakar och jag har fått några bilder från ägarna. Vad det verkar som är alla valpköpare nöjda och glada med deras nya familjemedlemmar vilket känns oerhört bra. Jag saknar dom mycket men jag vet samtidigt att de har det oehört bra där de är och vi kunde inte få bättre köpare. Nu kommer den roliga tiden när man får rapporter kring deras utveckling, första drev och första haren förhoppningsvis som blir skjuten. Nästa år ska vi försöka få med så många av valparna på Utställningarna i Rättvik som går avstapeln i augusti. I år deltog Sema och Signe på utställningen och under söndagen blev Selma bästa hamiltontik och BIM, BIR blev Hamiltonhanen Rödstamons Sixten. 
 
Buspersgårdens Selma och Rödstamons Sixten.
 


 
Här är några av valparna. Överst Sebbe och Sigge och nederst är Saga och Svea. Riktigt fina hamiltonstövare börjar de att bli.
 
 
Ni andra som har valpar från oss Sir Milton, Snusa och Sorro får gärna skicka bilder till mig antingen på mail johanna.flinta@hotmail.com eller på 0768432186 jag är så oerhört nyfiken. 
Annars så myser jag och Selma i Falun och längtar tills 1 september och harjakten!
 


 
Kommentarer från er läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
<