Utställning i Rättvik 11 Augusti

2013-08-11 | 18:01:05 | Kategori: Utställning | 0 kommentarer

Dagen började med 13 grader och ösregn, när vi hade parkerat bilen i Rättvik och skulle besikta hundarna lättade regnet och det började spricka upp på himlen. Det kom endast en liten skur under själva bedömningen. Idag skulle hela "familjen" Buspersgården och Boxarens Sally bedömas av Olle B Häggkvist.

 

Alla hundar bedömdes med Excellent. Men bäst gick det för Buspersgårdens Sixten som blev bästa Hamiltonhane och BIM, han fick även ett CK. I Bruks/Jaktklassen för Hamiltontikar vann Åhlstigens Li, 2a blev Buspersgårdens Signe, 3a blev Jämtsnoans Kelly, 4a Buspersgårdens Selma, Boxarens Sally slutade som 5a.

 Eftersom Åhlstigens Li var färdig Certad fick Buspersgårdens Signe rätta Cert och Buspersgårdens Selma fick ett Ck. Tyvärr vart Boxarens Sally utan Ck. 

 

Vi är oerhört glada över hur bra det har gått på utställningarna i Rättvik, Boxarens Sally som igår blev Best in show, men dessutom 6 stycken Cert/CK på 4 hundar, tre stycken av Buspersgårdens-hundarna + Boxarens Sally.

 

Idag blev även Buspersgårdens Sixten och Buspersgårdens Selma färdig Certade, nu är det bara elitettan som saknas för att de ska bli Dubbelchampion.

 

 
Buspersgårdens Sixten
 
 
Buspersgårdens Sixten
 
 
Husse Gunnar Karsbo med Buspersgårdens Sixten.
 
 
Buspersgårdens Sixten.
 
 
Buspersgårdens Signe
 
 
Buspersgårdens Selma 
 
 
Boxarens Sally
 
 
Familjefoto
 
Till vänster Boxarens Sally, Buspersgårdens Selma, Buspersgårdens Sixten och Buspersgårdens Signe.
 
 
Tack för en otroligt trevlig helg!

Utställning i Rättvik 10 Augusti

2013-08-10 | 16:58:00 | Kategori: Utställning | 0 kommentarer
Dalarnas stövarklubb har gjort ett samarbete med dalarnas älghundsklubb och har därför en tvådagars hundutställning, lördag den 10 augusti med domaren Göran Fastén och söndag den 11 augusti med domaren Olle B Häggkvist.
Idag gick det oerhört bra för Boxarens Sally, Buspersgårdens Selma och Buspersgårdens Signe.
 
Sally blev Best In Show, riktigt riktigt roligt!
I Bruks/Jaktklassen för Hamiltontikar vann Boxarens Sally 2a blev Buspersgårdens Signe och 3a blev Buspersgårdens Selma, både Signe och Selma fick CK! En väldig lyckad dag för Buspersgårds-Hundarna! Vi får hoppas att turen ligger i imorgon också.
 
 
Tjejen som blev Best in show, Boxarens Sally!
 
 
Boxarens Sally
 
 
Buspersgårdens Selma
 
 
Buspersgårdens Signe
 
 
Boxarens Sally, Buspersgårdens Signe och Buspersgårdens Selma
 
 
 
 
Hundarna med sina fina rosetter Sally, Signe och Selma.
 
 
Våra hjärtan, människans bästa vän <3 
 
 

RSS 2.0