Parning 2014!

2014-05-09 | 16:26:12 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Många av er har säkert undrat varför inte bloggen har uppdaterats eller varför vi inte har skrivit så mycket om den planerade parningen mellan Boxarens Sally och Nybackas Nicke. Det beror på att Sally inte har löpt och kommer troligen inte löpa heller. Vi har väntat och väntat på att hon ska börja löpa men nu känner vi att vi inte tänker vänta mer och parningen kommer tyvärr inte att ske även om hon skulle löpa längre fram i sommar eller i höst. Riktigt tråkigt eftersom det säkert hade blivit en bra kombinantion mellan Sally och Nicke. Det känns även tråkigt att behöva ringa till alla som har varit intresserade av få köpa en valp efter den här parningen, men samtidigt känns det riktigt roligt att det var så många som ville ha hamiltonvalpar. Vilket är väldigt positivt för hela rasen och för Hamiltonstövarföreningen.
 
 
Eftersom Sally är 9 år så tänker vi inte ta någon mer valpkull efter henne. Men vi har tänkt ta en valpkull efter Buspersgårdens Selma nästa vår (då hon löper i januari). Hanen är inte bestämd riktigt än men det finns en som ligger väldigt bra till.
 
Annars kan jag rekomendera en intressant parning som beräknas föda vecka 26-27 mellan Buspersgårdens Sixten och Krokbuans Driva. Både Sixten och Driva är födda 2011 och där Sixten är dubbelchampion och Driva är jaktchampion vid 2,5 års ålder. Annonsen hittar ni på Svenska Hamiltonstövarföreningens hemsida
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer från er läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
<